Intenties: januari is een proefmaand.

Elk jaar opnieuw neem ik me voor om meer te bloggen.

Maar zoals ik al zei in 2019 op mijn Instagram:

Op 1 januari kwam ik een ironische toekomstvoorspeller tegen op Facebook. Een woordzoeker: ‘De eerste drie woorden die je leest zullen 2020 beheersen.’

Ik las: Flixbus, Peach & Followers. En ik interpreteerde het als volgt. Flixbus: Ik ga dit jaar veel reizen zonder mijn bankrekening te plunderen. Peach: Een sappig, lekker en opgewonden jaar staat me te wachten. Followers: Dat begint bij jou! Volg me op Instagram, wees ijverig met likes en laat de toekomst zegevieren!

Happy 2020!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s